Xiaomi 12 Ultra Birinci Sefer Kanlı Canlı Görüntülendi

Kutuplar

Global Mod
Global Mod
Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, her yıl yeni aygıtlarıyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Dev şirketin bu yıl çıkması beklenen amiral gemisi telefon Xiaomi 12 Ultra da heyecanla bekleniyor.

Geçtiğimiz aylarda merakla beklenen telefon hakkındaki savları derlediğimiz bir içeriği sizlerle paylaşmıştık. Bu içerikte telefonun 865 dolardan başlayan fiyatlarla satılabileceği, dikkat cazibeli bir kamera dizaynına sahip olacağı, Snapdragon 8 Gen 1 ile geleceği üzere biroldukça bilgi yer almıştı. Artık ise telefondan yeni bir imaj sızdırıldı.

Xiaomi 12 Ultra


Shodow_Leak isimli Twitter hesabı tarafınca sızdırılan imaj, Xiaomi’nin yakında çıkması beklenen telefonuna bir bakış atmamızı sağladı ve bizi çok enteresan bir modelin beklediğini ortaya koydu. Fotoğraf, Xiaomi 12 Ultra’nın büyük bir art kamerayla geleceğini gösterdi. Ayrıyeten, Xiaomi’nin kamera için paydaşlık kurduğu Alman şirket Leica’nın logosunun telefon gerisinde yer aldığı da görüldü.

Söylentilere bakılırsa Xiaomi 12 Ultra, optik manzara sabitleme özelliğine sahip 50 MP ana kamera, 48 MB ultra geniş ve 48 MB telefoto kamera ile gelecek. Ayrıyeten telefonun 6.73 inç ekran ve 120W şarj özelliğine sahip 5000mah batarya ile geleceği de konuşuluyor.

Son olarak emniyetli bilgi kaynaklarından olan Digital Chat Station tarafınca birtakım farklı dataların paylaşıldığını da eklemek gerek. Buna bakılırsa Xiaomi’nin L1, L2S ve L3S kod isimli akıllı telefonlarının en üst modelleri, 12 GB RAM ve 512 GB hafızayla gelecek. Bu telefonların da sırasıyla Xiaomi 12 Ultra, Xiaomi 12s ve Xiaomi 12s Pro olduğu belirtiliyor.
 
Üst