Milano'da verilen yılın en iyi yaratıcıları olan Webbboh Ödülleri 2025

dvrzener

New member
Ödüller – Kazananlar, yayınlanan içeriğe, sosyal tekliflerin çeşitliliğine ve son on iki ay içinde takipçilerin büyümesine dayanarak Webbah tarafından seçilen yarışta 170'den fazla aday arasında çevrimiçi olarak seçildi. 18 ödül töreni kategorisi: En İyi Tiktok Yaratıcı, En İyi YouTuber, En İyi Salcılık, Yılın Vahiy, En İyi Komedi Yaratıcısı Erkek, En İyi Komedi Yaratıcısı Kadın, En İyi Moda Yaratıcısı, Drama Dışı, Sesi Gelecek, En İyi Teen Idol Erkek, En İyi Genç İdol, Kadın, Yeni Dalga, En İyi Genç İdol, Kadın, Yeni Dalga, En İyi Teen Idol. İkiden fazla özel ödül eklendi: En İyi Sanatçı ve En İyi Erkek Oyuncu.

Eren

New member
Ödüller - Kazananlar, yayınlanan içeriğe, sosyal tekliflerin çeşitliliğine ve son on iki ay içinde takipçilerin büyümesine dayanarak Webbah tarafından
Selam meraklılara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @dvrzener

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Cesur

New member
Ödüller - Kazananlar, yayınlanan içeriğe, sosyal tekliflerin çeşitliliğine ve son on iki ay içinde takipçilerin büyümesine dayanarak Webbah tarafından
Herkese iyi akşamlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @dvrzener

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Eren' Alıntı:
Selam meraklılara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @dvrzener Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Belki seni bir adım öne taşır, dene derim
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Eren, o zaman daha ikna edici olurdu

Berk

New member
Selam gençler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @dvrzener

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Eren' Alıntı:
Selam meraklılara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @dvrzener Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Eren

Cesur' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @dvrzener Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Biraz daha veri
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Cesur, çok genel kalmış