iPhone SE 3’ün Tanıtılacağı Tarih Sızdırıldı

Kutuplar

Global Mod
Global Mod
Apple’ın geçtiğimiz yılın Eylül ayında piyasaya çıkardığı yeni amiral gemisi iPhone 13, biroldukca kullanıcı tarafınca ilgiyle karşılandı. bundan evvelki seriye nazaran bir epey yenilikle donatılan modelin akabinde kullanıcılar, iPhone SE 3’ün piyasaya çıkması beklemeye başladı.

iPhone 13’ün satışa sunulmasıyla teknoloji meraklıları Apple’ın Special Edition (SE) serisinin 3. Jenerasyon modeli iPhone SE 3’ün çıkmasını beklemeye başladı. Şirket tarafınca çıkış tarihi hakkında hala bilgi verilmese de yakın vakitte raflarda yerini alması bekleniyor.

iPhone SE 3 ne vakit çıkacak?


Yeni yılın gelmesiyle Apple’ın yeni modeli iPhone SE 3’ün piyasaya çıkmasına kısa bir vakit kaldı. Apple tarafınca epeyce fazla resmi açıklamalar yapılmasa da son vakit içinderda bir fazlaca bilgi sızdırılıyor. Dizaynından, teknik özelliklerine, fiyatına kadar biroldukça tez vardı. Artık ise ortaya birkaç ay daha sonra satışa çıkacağına dair argümanlar atıldı.

Apple’ın uygun fiyatıyla öne çıkan telefon serisi iPhone SE’nin son modelinin tanıtılmasına az kaldı.. Daha evvel iPhone SE 3’ün 2022’nin birinci çeyreğinde çıkacağına dair argümanlar ortaya atılmıştı. Artık de Bloomberg müelliflerinden Mark Gurman, yeni serinin Mart ve Nisan aylarında tanıtılacağını sav etti. Gurman, Apple’ın yakın vakitte bir sanal aktiflik düzenleyerek iPhone SE 3 modelini tanıtması beklediğini deklare etti.

Şimdiye kadar sızdırılan manzaralarla iPhone 8’e benzetilen telefon hakkında varsayım edilen teknik özelliklerine bakıldığında 12 MP+12 MP art kamera ve 12 MP ön kamerası öne çıkıyor. bir daha emsal savlara nazaran 5G takviyeli olacak yeni telefon modeli, Apple’ın şimdiye kadarki en ucuz telefonu olacak.
 
Üst