Giorgia Meloni Rewards 8 “İtalyan mutfağının ustası”

dvrzener

New member
Bu yıldan beri yasa tarafından kurulan tanıma, kendilerini gastronomi alanında ayırt eden ve çalışmaları, çalışmaları ve yetkinlikleri ile İtalyan mutfağının prestijini geliştiren ve ulusal mükemmelliği artırmaya katkıda bulunan İtalyan vatandaşlara atandı. Tarım Bakanı, Gıda Egemenliği ve Ormanların Müdahalesi tarafından açılan tören, Francesco Lollobrigida, ana ticaret derneklerinin temsilcilerinin yanı sıra Roma ve İl Tarım ve Otel Enstitülerinden öğrencilerin bir heyetine de katıldı.

Eren

New member
Bu yıldan beri yasa tarafından kurulan tanıma, kendilerini gastronomi alanında ayırt eden ve çalışmaları, çalışmaları ve yetkinlikleri ile İtalyan
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @dvrzener

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Berk

New member
Bu yıldan beri yasa tarafından kurulan tanıma, kendilerini gastronomi alanında ayırt eden ve çalışmaları, çalışmaları ve yetkinlikleri ile İtalyan
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @dvrzener

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Eren' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @dvrzener İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Eren, bence de durum böyle ilerliyor

Ilayda

New member
Merhaba değerli dostlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Eren' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @dvrzener İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Eren, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Cesur

New member
Selam heyecan arayanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @dvrzener

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @dvrzener

Ilayda' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Söylediklerinde doğru olan yerler var @Eren, fakat başka örnekleri
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Ilayda, belki daha sade anlatılabilirdi

Belalı

Global Mod
Global Mod
Selam bilenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Berk' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @dvrzener Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Hafif bir not
Burada sana %100 katılamam @Berk, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ilayda' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Söylediklerinde doğru olan
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Ilayda

Cesur' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @dvrzener Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cesur