Spotify, Arkadaşlarınıza Nazaran Müzik Önerisi Yapacak!

Kutuplar

Global Mod
Global Mod
Günümüzün en epeyce kullanılan müzik platformu Spotify, yeni müzik keşfetmek isteyenlere yardımcı olacak bir yeniliğe daha imza attı. Platform, arkadaşlarınızla oluşturduğunuz ortak çalma listelerinden yola çıkarak yeni müzikler listeleyen ‘Arkadaş Mix’i’ çalma listesini yayınladı.

Yeni çalma listesinden yaralanmak isteyen kullanıcılar, evvela arkadaşlarıyla Blend çalma listesi oluşturmak zorunda olacak. Spotify, üç dostunuzla Blend çalma listesi oluşturmanızdan daha sonra size Arkadaşlar Mix’ini sunmaya başlayacak. Listede arkadaşlarınızla oluşturduğunuz listeye uygun ve benzeri müzikler yer alacak.

Blend listesi nasıl oluşturulur?

• Adım #1: ‘Ara’ kısmına ‘Blend’ yazın ve birinci sonuca dokunun.
  • Adım #2: ‘Blend Oluştur’ seçeneğine basın.
  • Adım #3: ‘Davet et’ seçeneğine dokunarak listeye arkadaşlarınızı davet edin.
Blend listesi, arkadaşlarınızın ve sizin dinlediklerinize bakılırsa günlük olarak güncelleniyor. Oluşturduğunuz Blend listesine ‘Senin için Hazırlandı’ kısmında yahut ‘Kitaplığın’ sekmesindeki ‘Çalma listeleri’ kısmında gorebilirsiniz. Birebir listeye daha fazla arkadaş eklemek için sayfada yer alan ‘+’ ikonuna tıklayabilirsiniz. Listeye en çok 10 kişi davet edebilirsiniz. Üç dostunuzla Blend listesi oluşturduktan daha sonra sizin için oluşturulan Arkadaşlar Mix’ine ise bir daha ‘Senin için Hazırlandı’ kısmından ulaşabilirsiniz.