Günümüzün en tanınan çevrimiçi dizi ve sinema izleme platformu Netflix, Kasım 2021’de şirketin yepisyeni bir alana girmesiyle yalnızca içerik platformu olmaktan çıktı. Netflix, oyun dünyasına atılarak kendi uygulamasında oynanabilecek özgün oyunlarını yayınladı.
Netflix, tıpkı içerikleri üzere bu oyunları ortasına da sistemli olarak yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket, son olarak bugün paylaştığı yeni duyurusunda Netflix Games bünyesine gelen yepisyeni taşınabilir oyunlarını duyurdu. Netflix’in duyurusuna göre aboneler, bu ay dört yeni taşınabilir oyuna kavuşacak. Hatta bu oyunlardan üçü oldukcatan yayınlanmış durumda.
Netflix’e gelen yeni oyunlar:
Tek oyunculu macera oyunu olan Dragon Up’da az ejderhaları toplayarak yetiştiriyor, sihirlerini uyandırmalarına yardımcı oluyoruz. Her bir ejderhamızla krallığı kurtarmaya çalışıyoruz ve krallığımızı genişletiyoruz.
Moonlighter
RPG macera oyunu Moonlighter’da gündüz bir dükkan işletirken, geceleri canavarları yok eden ve gizemleri çözen birisine dönüşüyoruz. Oyunda saklıdan saklıya kahraman olmak isteyen esnaf Will’i denetim ediyoruz.
Townsmen – A Kingdom Rebuilt
Büyük ilgi nazarann strateji oyununun taşınabilir versiyonu olan Townsmen’de işe küçük bir köyle başladığımız maceraya bir ORta Çağ kenti kurarak son veriyoruz. Kentin tüm idaresi ve gelişimi sizin elinizde.
Exploding Kittens – The Game
Hem tek birebir vakitte fazlaca oyunculu oynanabilen Exploding Kittens’da çekebildiğimiz kadar kartı çekiyor, ölümcül kedileri atlatmak ya da etkisiz hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.
Netflix oyunları nasıl yüklenir?
Android:
Netflix, tıpkı içerikleri üzere bu oyunları ortasına da sistemli olarak yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket, son olarak bugün paylaştığı yeni duyurusunda Netflix Games bünyesine gelen yepisyeni taşınabilir oyunlarını duyurdu. Netflix’in duyurusuna göre aboneler, bu ay dört yeni taşınabilir oyuna kavuşacak. Hatta bu oyunlardan üçü oldukcatan yayınlanmış durumda.
Netflix’e gelen yeni oyunlar:
- Dragon Up – 24 Mayıs
- Moonlighter – 24 Mayıs
- Townsmen – A Kingdom Rebuilt – 24 Mayıs
- Exploding Kittens – The Game – 31 Mayıs
Tek oyunculu macera oyunu olan Dragon Up’da az ejderhaları toplayarak yetiştiriyor, sihirlerini uyandırmalarına yardımcı oluyoruz. Her bir ejderhamızla krallığı kurtarmaya çalışıyoruz ve krallığımızı genişletiyoruz.
Moonlighter
RPG macera oyunu Moonlighter’da gündüz bir dükkan işletirken, geceleri canavarları yok eden ve gizemleri çözen birisine dönüşüyoruz. Oyunda saklıdan saklıya kahraman olmak isteyen esnaf Will’i denetim ediyoruz.
Townsmen – A Kingdom Rebuilt
Büyük ilgi nazarann strateji oyununun taşınabilir versiyonu olan Townsmen’de işe küçük bir köyle başladığımız maceraya bir ORta Çağ kenti kurarak son veriyoruz. Kentin tüm idaresi ve gelişimi sizin elinizde.
Exploding Kittens – The Game
Hem tek birebir vakitte fazlaca oyunculu oynanabilen Exploding Kittens’da çekebildiğimiz kadar kartı çekiyor, ölümcül kedileri atlatmak ya da etkisiz hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.
Netflix oyunları nasıl yüklenir?
Android:
- Adım #1: Netflix uygulamasında alt menüde yer alan ‘Oyunlar’ sekmesine dokunun.
- Ya da Play Store üzerinde ‘Netflix games’ aramasını yapın.
- Adım #2: Oyununuzu seçin ve ‘Oyunu İndir’ seçeneğine dokunun.
- Adım #3: Açılan Play Store sayfasında ‘Yükle’ seçeneğine basın.
- Adım #1: Adım #1: Netflix uygulamasında alt menüde yer alan ‘Oyunlar’ sekmesine dokunun.
- Ya da App Store üzerinde ‘Netflix games’ aramasını yapın.
- Adım #2: Oyununuzu seçin ve ‘Oyunu İndir’ seçeneğine dokunun
- Adım #3: Açılan App Store sayfasında ‘İndir’ seçeneğine yahut ‘Bulut’ simgesine dokunun.