Friuli'deki Pedemonana Ciclovia'da Bisiklet Turizmi Oscar'ı

dvrzener

New member
Liguria Bölgesi tarafından verilen Apennines Bisiklet Turu için İtalyan Bisiklet Turizmi Oscar Jüri Özel Mansiyon ödülleri, Legambiente Mansiyonu ise Santa Barbara Madencilik Rotası için Sardinya Bölgesi'ni ilk zaferiyle ödüllendiriyor. Son olarak La Via Silente için Özel Basın Mansiyonu Campania'ya gidiyor.



Jüri Yeşil Yol Ödülü, bölgeler, bölgeler ve özerk iller tarafından sunulan 25 teklif arasından kazananları seçti. Sahip olduklarını kanıtlayan bisiklet rotalarına ödüller verilir mükemmellik kriterleri ve tasarım, inşaat, tanıtım, ekipman, tabela, yeşil hizmetler ve daha fazlası dahil olmak üzere, dikkate alınan çeşitli parametrelere göre en yüksek puan.



1 Haziran'da Lucca'da yapılan duyuru, Toskana Bölgesi'ndeki ödül etkinliğinin Viareggio'yla birlikte kahramanı, Puccini Bisiklet Yürüyüşü 2023 birincilik ödülünün sahibi. Şimdi dokuzuncu edisyonunda olan İtalyan Bisiklet Turizmi Oscar'ının, idareleri mükemmel rotalarını geliştirmeye teşvik etmek ve bisiklet turizmine yatırımları teşvik etmek gibi ikili bir hedefi var.
 
Üst