2024 Avrupa Şampiyonası'na doğru yol alıyoruz: DB eleştirilere yanıt veriyor

Kutuplar

Global Mod
Global Mod
Fırtınalar ve eski altyapı

Bahn, Avrupa Şampiyonası'ndaki eleştirilere yanıt verdi: “Yeterli değildik”


Arızalar, aşırı kalabalık platformlar ve birçok gecikme: Deutsche Bahn'ın Avrupa Şampiyonası sırasındaki eleştirileri açıktır. Şimdi şirket açıkların nedenlerini açıklıyor.








Berlin. Futbol taraftarlarının sert eleştirilerinin ardından Deutsche Bahn, Avrupa Şampiyonası sırasında uzun mesafe trafiğindeki eksiklikleri altyapı eksiklikleri ve diğer şeylere bağladı. “Gerçekten de tam olarak aynı seviyede değildik, Avrupa Şampiyonası sırasında trafiğimiz düzgün gitmedi,” dedi demir yolu sözcüsü Anja Bröker Çarşamba günü ARD “Morgenmagazin”de.


Daha fazlasını okuyun Reklamcılık


Daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Bir şey diğerine yol açtı”


Avrupa Şampiyonası sırasında şimdiye kadar altı milyon kişi uzun mesafeli trenle seyahat etti. “Bu çok büyük bir seyahat yoğunluğu. Ancak Almanya'daki altyapı eski ve modası geçmiş ve güvenilir değil, bu da bizim için bir zorluktu,” dedi Bröker, sorunları açıklarken. Ayrıca, Haziran ayında fırtınalar ve seller oldu ve 400 tren baraj kırıklarından ve su basmış rotalardan geçti. “Bir şey diğerine yol açtı,” dedi Bröker.

Özellikle yabancı basında çıkan tren arızaları, platformlardaki yoğunluk ve uzun mesafeli seferlerde yaşanan aksaklıklar hakkındaki haberler tartışma yarattı.


Daha fazlasını okuyun Reklamcılık


Daha fazlasını okuyun Reklamcılık


Turnuva öncesinde Deutsche Bahn, uzun mesafeli rotalarda günlük 10.000 ek koltuk sunacağını duyurdu. Turnuva sırasında önemli rotalarda gecikme ve kesintileri önlemek için yaklaşan inşaat çalışmaları da öne alındı. Deutsche Bahn ayrıca, mekana yolculuğun sadece 29,90 avroya mal olduğu özel Euro 24 biletleri sunuyor.

Haberler
 
Üst