2022 YouTube Music Recap Yayınlandı!

Kutuplar

Global Mod
Global Mod
Dün sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, dünyanın en tanınan çevrimiçi müzik ve podcast platformlarından Spotify’ın “2022 Wrapped” istatistiklerini paylaştığından bahsetmiştik. Spotify Wrapped, kullanıcıların en hayli dinlediği müzik ve müzikçileri bakılırsabilmelerini sağlıyor, çeşitli istatistikler sunuyordu. Bugün benzeri bir atılım YouTube cephesinden geldi.

YouTube Premium abonesi olunması durumunda hiç bir kısıtlama olmadan kullanılabilen YouTube Music, an prestijiyle “Recap” ismini verdiği kullanıcı özetlerini yayınladı. bu biçimdelikle YouTube Music kullanıcıları, yıl boyunca en çok dinledikleri şarkı ve müzikçileri görme imkanı yakalamış oldular.

YouTube Music Recap işte bu biçimde görünüyor!


Tıpkı Spotify Wrapped üzere YouTube Music Recap de kullanıcılara hikaye usulünde bir tecrübe sunuyor. Sayfalarda en çok dinlenen müzik, müzikçi ve cins ayrıntıları yer alıyor. Ayrıyeten kullanıcıların müzik karakterleri de açıklanan bilgiler içinde yer alıyor. Burada, dinleme alışkanlıklarına bakılırsa yorumlar yapılıyor.

YouTube Music Recap nasıl açılır?

YouTube Music için gönderilen Recap bildirimini kaçırdıysanız, buradaki irtibata tıklayarak Recap sayfasına erişebiliyorsunuz. Lakin bu irtibatın sırf iOS ve Android’deki YouTube Music uygulaması ile çalıştığını belirtelim. Ayrıyeten, YouTube Music uygulamasındaki arama kısmına “Recap 2022” yazarak da istatistik sayfasına ulaşabilirsiniz.

2022’de en hayli dinlenen müzikler da belirtildi:
 
Üst